0 kr

Dometic PerfectCharge MCP 1204

BATTERILADDARE, 4 A, 12 V


Snabbhet och precision kännetecknar den här exklusiva 12 V batteriladdaren. Den lämpar sig för laddning av moderna start/stoppbatterier och kan även användas för att försörja andra elapparater i verkstaden. Praktisk styrning med bara ett knapptryck. Väggfästet ser till så att laddaren alltid finns till hands.

 

FÖR START-STOPP-BATTERIER


Har du ett modernt fordon med bränslebesparande start-stopp-teknik? Då bör du skaffa dig en PerfectCharge MCP-batteriladdare, speciellt avsedd för den nya generationens fordonsbatterier. De processtyrda laddningsfunktionerna i åtta steg anpassas automatiskt till batteriets laddningsstatus. Det behöver knappast sägas att de högkvalitativa laddarna också lämpar sig för andra vanligt förekommande batterier.

 

LADDNINGSKURVA I ÅTTA STEG

Speciellt avsedd för start-stopp-batterier och lämplig för alla sorters batterier

 

ENKEL LADDNING AV HÖGSTA STANDARD


Dometic PerfectCharge MCP 1204 är tekniskt sofistikerad och designad för att styras enkelt med ett knapptryck. Batteriladdaren på 12 V/4 A styrs av en mikroprocessor och har en laddningskurva med åtta steg som ger optimal laddning för start/stoppbatterier. Förutom att ladda batterier kan den här exklusiva apparaten även försörja andra elapparater i verkstaden. Paketet innehåller tre anslutningskablar, en kabel för ett 12 V cigarettändaruttag, en med batteriklämmor och en annan med batterikabelskor. Väggfäste ser till så att den kompakta apparaten alltid finns till hands.

 

Egenskaper

- Passar start-stopp-batterier med mikroprocessorstyrd 8-stegs laddningsteknik
- Anpassar sig automatiskt till batteriets laddning
- Används enkelt med ett knapptryck
- Slimmad kabeldragning
- Tre möjliga anslutningar: cigarettändare, batteritänger, ledningsanslutning
- Passar alla vanliga batterityper
- Batteriindikator och praktisk vägghållare finns som tillbehör

 

Artikelnummer:9600000026

Pris 740 kr/st

Inkl. moms
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.