0 kr

Dometic PowerCare Tabs

EFFEKTIVA TABLETTER FÖR AVLOPPSTANKEN, 16 TABLETTER


En snabbagerande, högeffektiv tillsats för avloppstanken som motverkar slam och spill. De levereras i en praktisk burk med 16 tabletter som hjälper dig att spara plats och pengar. Tillsatsen bryter ned avfall till vätskeform och förhindrar dålig lukt.

 

FÖR DIN MOBILA TOALETT


Vi vill att du ska kunna resa enkelt och bekvämt. Det är tanken bakom sortimentet Hygiene & Sanitation. Det förser dig med sanitetslösningar och praktiska, lättanvända hygientillbehör för att göra din semester så trivsam som möjligt. Produktsortimentet Dometic Care förknippas med renlighet i alla mikroporer och är resultatet av innovativ forskning. Det omfattar produkter som är helt kompatibla för borttagning av fläckar och toalettlukter så effektivt nödvändigt, så skonsamt för miljön som möjligt och lätt som möjligt att använda.

LÖS PROBLEMEN MED FÖRVARING OCH SPILL MED EN ENKEL ÅTGÄRD.


Förvaringsutrymme och vikt är av största betydelse när man reser. Samtidigt kan man inte underskatta vikten av god hygien och bekvämlighet under resan. Dometic PowerCare Tabs tar hand om allt detta, utan kompromisser. Slam, spill, skräp och möjlig överdosering av trögflytande vätskor är ett minne blott när du använder Dometic PowerCare Tabs. De effektiva tabletterna är färdiga och lätta att använda. Kapslarna är lätta, rena, koncentrerade och platsbesparande. Eftersom varje tablett innehåller exakt rätt doseringsmängd är kostnaden per tank mycket låg. Tabletterna främjar nedbrytning och motverkar dålig lukt. De levereras i en praktisk burk om 16 tabletter och ger dig en sak mindre att tänka på.

Artikelnummer:9600000125

Pris 185 kr/st

Inkl. moms
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.