0 kr

Om oss

JRL Trading är ett dotterbolag till JR Larmcenter och startades 2011 genom ett uppköp av en samarbetspartner som då enbart utvecklade larmsystem.

2012-01-01 är det officiella startdatum för JRL Tradings nuvarande verksamhet, som grossist inom fritid, marin och fordonsbranschen.

Företaget har fortsatt att utveckla larmsystem för fritidsfordon och har här en väldigt stor marknadsandel inom området.

Under de år som gått har verksamheten och produktsortimentet ökat rejält, med fortsatt fokus på kvalité och välrenommerade fabrikat.

Målsättningen är att fortsätta verka som en ledande grossist inom elektronik för fritidsbranschen och att hitta den bästa tekniken för framtida behov.

Prosafe larm för husvagn och husbil, Avtex 12 volt TV, EZA litiumbatterier och Oyster satellitsystem är några varumärken vi är agenter för i Sverige. Utöver de egna varumärken för vi även Kenwood stereo och multimedia, O-grill grillar, JL Audio högtalare, Dometic back tv och luftkonditionering, Truma luftkonditionering, m.m.

 

 

 

 

Mchael Rudolfsson

michael@jrltrading.se

Kristoffer Persson

kristoffer.persson@jrltrading.se

Susanne Romfeldt

kontoret@jrltrading.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.