0 kr

Garmin Camper 780

Avancerad navigator för campingentusiaster
Navigator för husbilar med högupplöst 6,95-tums pekskärm
Storleken och vikten på din husbil eller husvagn tas med i beräkningen av anpassade rutter och sedan hittas den bästa rutten för ditt fordon1
Vägvarningar för att hålla dig medveten om branta lutningar, skarpa kurvor, viktbegränsningar med mera
Innehåller en stor databas från ACSI och Campercontact med campingplatser för husbilar och kostnadsfria ställplatser från Trailer's PARK
Para ihop med en kompatibel smartphone för att få tillgång till handsfree telefonsamtal och smartaviseringar, samt röststyrd navigering för enklare användning
Digital Traffic via DAB
Uppdateringar för säkerhets- och fartkameror ingår

Visa all navigering på en gång
Den här navigatorn har en ljusstark 6,95-tums pekskärm som enkelt kan visa all viktig information.

Hämta anpassade rutter
Camper 780 tar med storleken och vikten på din husbil eller husvagn i beräkningen och sedan hittas den bästa rutten för ditt fordon1. Du kan även spara profiler för flera fordon eller släpvagnar.

Överlista trafiken
Digital Traffic ingår, vilket innebär att du kan börja använda tjänsten Garmin Traffic med en gång.

Få information om vad som händer längre fram
Använd vägvarningar för att få mer information om kommande branta lutningar, skarpa kurvor, viktbegränsningar med mera. Du kan till och med visa kommande höjdinformation i detalj för att förbereda inför branta lutningar längs rutten.

Hitta de bästa campingplatserna
För att hjälpa dig med att hitta de bästa platserna för stopp innehåller navigatorn Camper 780 en stor databas med campingplatser för husbilar från ACSI och Campercontact och kostnadsfria ställplatser från Trailer's PARK, som du kan filtrera efter pris, bekvämligheter och mycket mer. Dessutom visas rastplatser och andra bekvämligheter på rutten på navigatorn. Du kan söka efter dem genom att använda ett finger till att panorera på kartan. Du kan få tillgång till mer information och hitta lokala intressepunkter från TripAdvisor, Foursquare med flera.

Använda handsfree-funktionerna
Håll händerna på ratten och använd de smarta funktioner som handsfree telefonsamtal, smartaviseringar från din kompatibla smartphone och röststyrd navigering. Den inbyggda Wi-Fi®-anslutningen gör det enkelt att uppdatera kartor och programvaror.

Få ut mer av appen
Du kan få tillgång till ännu mer genom att hämta den kostnadsfria appen Garmin Drive™ till din kompatibla smartphone. Du kan få åtkomst till trafikinformation i realtid, avancerade väderprognoser med mera direkt på din Camper 780.

Backa tryggt
Behöver du hjälp med att backa ut från trånga utrymmen? Camper 780 är kompatibel med våra backkameror BC™ 30 och BC 40, som kan överföra data upp till 7 meter. Välj en av dem om du vill få bättre överblick över vad som finns bakom dig.

Artikelnummer:8068

Pris 4 499 kr/st

Inkl. moms
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.